Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت دانش بنیان مستقر در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان توانست اولین نیروگاه فتوولتائیک مبتنی بر فناوری نانو را طراحی و در این دانشگاه نصب کند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران شرکت دانش بنیان فناوران پایدار انرژی یاشار مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، پس از تکمیل مراحل مطالعاتی و تحقیقاتی طرح‌های تجدیدپذیر خود موفق به طراحی، ساخت و اجرای نخستین نیروگاه فتوولتائیک - حرارت خورشیدی متمرکز (CPV/T) مبتنی بر فناوری نانو در کشور در فاز صنعتی بر روی بام مجتمع نظری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این سامانه ترکیبی خورشیدی برای اولین بار در خاورمیانه طراحی می‌شود که می‌تواند به طور همزمان از مواد تغییر فازدهنده مبتنی بر نانو ذرات به منظور مدیریت دمای ماژول فتوولتائیک استفاده کند.

 

به کارگیری این فناوری دانش بنیان در احداث نیروگاه‌های خورشیدی به ویژه در مناطقی با اقلیم گرم که روز‌های آفتابی زیادی ندارند، مانند استان گلستان مورد استفاده قرار گیرد و علاوه بر به دست آوردن حرارت خورشیدی، عمر مفید سیستم را هم افزایش می‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم کشاورزی گرگان دستاورد دانشگاهی نیروگاه خورشیدی دانشگاه علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۰۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد بنافی صبح چهارشنبه در دیدار با مدیرعامل هلدینگ سیمان غدیر اظهار کرد: ایجاد نیروگاه برق خورشیدی مختص مصارف شرکت سیمان دشتستان یک ضرورت است.

وی اضافه کرد: همچنین ایجاد خط تولید دوم این شرکت نقش مهمی در افزایش تولید و تقویت اشتغال خواهد داشت که پیشنهاد می‌شود این موضوع دنبال شود.

فرماندار دشتستان بیان کرد: آماده همکاری در راستای توسعه و تقویت شرکت سیمان دشتستان و سرمایه‌گذاری این هلدینگ در شهرستان دشتستان هستیم.

کد خبر 6093862

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»