Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از کاهش تعداد بیماران کرونا بستری در بیمارستان‌های استان خبر داد و گفت: با اینحال اگر سوله‌ای در مرکز استان در اختیار ما قرار بگیرد آن را تبدیل به بیمارستان صحرایی می‌کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  گرگان ، عبدالرضا فاضل ظهر امروز در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا، اظهار داشت: خوشبختانه پس از یک ماه شرایط طاقت فرسا در گلستان، طی سه روز گذشته شاهد شیب نزولی کرونا در استان هستیم اما ممکن است این روند سینوسی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر هزار و 806 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان گلستان بستری هستند که تعداد آنان نسبت به روز گذشته 90 نفر کمتر شده است.

فاضل ادامه داد: از این تعداد 228 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه و 80 بیمار به دستگاه ونتیلاتور وصل هستند و متاسفانه در شبانه روز گذشته 21 بیمار گلستانی بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند.

وی خاطرنشان کرد: در شبانه روز گذشته 291 بیمار جدید بستری و 340 بیمار ترخیص شدند که نسبت ترخیص به بستری امیدوار کننده است و تلاش می‌کنیم این روند ادامه داشته باشد.

بیمارستان رباط‌کریم پیشرو در مداوای بیماران کرونایی/ استفاده صحیح از زیرساخت‌ها سبب عدم نیاز به بیمارستان صحرایی شد3 نقاهتگاه صحرایی برای بیماران کرونایی در استان گیلان برپا می‌شودبیمارستان صحرایی نیروی دریایی ارتش در رشت برپا شد

وی یادآور شد: همچنین در شبانه روز گذشته 830 بیمار سرپایی به اورژانس‌های 24 ساعته مراجعه و 711 بیمار سرپایی هم داروی رمدسیویر دریافت کردند که تعداد این بیماران هم نسبت به روزهای گذشته کمتر شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: پیک پنجم قابل پیش بینی نبود و سعی کردیم زیرساخت‌های بیمارستان‌ها را ارتقا دهیم، طی یک ماه اخیر پنج دستگاه اکسیژن ساز به بیمارستان‌های بندرترکمن، بندرگز، مینودشت و کلاله اضافه شد تا کمبود اکسیژن جبران شود.

فاضل افزود: همچنین 55 دستگاه ونتیلاتور به بیمارستان‌های استان اضافه شد و اگر درگیر پیک ششم شویم از اکنون به دنبال بازسازی بیمارستان‌های قدیمی در شهرهای علی آباد، مینودشت و بندرگز هستیم.

وی با اشاره به نیاز مرکز استان به بیمارستان صحرایی ادامه داد: اگر در مرکز استان سوله‌ای در اختیار ما قرار بگیرد آن را تبدیل به بیمارستان صحرایی خواهیم کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان  نیز با اشاره به روند واکسیناسیون در استان گفت: تا کنون 577 هزار دز واکسن در اختیار استان قرار گرفته که 460 هزار و 920  دز تزریق شده است.

ناهید جعفری افزود: 382 هزار و 900 گلستانی حداقل یک دز واکسن دریافت کرده‌اند و به 77 هزار و 970 نفر هم دو دز از واکسن‌های کرونا تزریق شده است.

وی ادامه داد: در مجموع حدود 30 درصد از مردم استان گلستان واکسینه شدند؛ به عبارتی دیگر 34.5 درصد شهرنشینان و 21.8 درصد روستانشینان استان واکسن دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام/588/ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیمارستان صحرایی روز گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۰۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حال حاضر روزانه حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدحسین سرمست در حاشیه بازدید دادستان مرکز خوزستان از مجموعه چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز که امروز با هدف بررسی ظرفیت‌های موجود در اهواز به منظور توسعه و ایجاد یک بیمارستان ویژه چشم پزشکی انجام شد، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه حدود 350 تا 400 بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کنند و بیش از 30 عمل جراحی نیز در اتاق‌های عمل چشم این مرکز درمانی انجام می‌شود.

 وی افزود: بار بالای مراجعات و کمبود فضای فیزیکی موجب شده علی‌رغم ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی، شاهد نارضایتی و گاه مراجعه به سایر استان‌ها برای درمان باشیم.

سرمست گفت: در همین راستا و با توجه به وجود ظرفیت‌های درمانی در اهواز، از جمله بیمارستان طالقانی قدیم اهواز، در حال پیگیری هستیم که حضور امروز دادستان مرکز خوزستان نیز به همین منظور است.

در این بازدید، گزارشی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مجموعه چشم‌پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) ارائه شد.

صادق جعفری چگنی دادستان مرکز خوزستان نیز با ابراز خرسندی از ظرفیت‌های موجود در چشم پزشکی اهواز، بر لزوم حمایت از این حوزه تاکید و دستور پیگیری این موضوع را صادر کرد و مقرر شد در جلسه‌ای با حضور نمایندگان دانشگاه، این موضوع به صورت ویژه دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز