Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: جواب سه مورد به دست‌مان رسیده که یک مورد مثبت اعلام شد و این بیمار مرد ۴۵ ساله‌ای است که حال عمومی خوبی دارد و پس از پنج روز بستری مرخص شد. ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۴ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

عبدالرضا فاضل در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در گرگان، اظهار داشت: نخستین مورد بیماری کرونا در ایران روز چهارشنبه در استان قم گزارش شد و ما بلافاصله تمهیدات لازم را در استان اندیشیدیم و صبح پنجشنبه جلسه قرارگاه سلامت را در دانشگاه علوم پزشکی برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیش بینی ما این بود که با توجه به قدرت سرایت، ویروس کرونا به استان گلستان رسیده یا خواهد رسید که به بیمارستان‌ها آماده باش دادیم و یکی از مصوبات جلسه قرارگاه سلامت این بود که یک بخش هر بیمارستان به پذیرش بیماران اینچنینی اختصاص یابد.

اقدامات سازمان فرهنگی هنری برای مقابله با شیوع ویروس کرونا12 نفر مشکوک به بیماری کرونا در آذربایجان‌غربی شناسایی شدحضور بسیجیان درعرصه خدمات به مردم برای مقابله با کرونا؛ بسیج کارگری برای تولید ماسک و موادضدعفونی وارد میدان عمل شدند

وی تصریح کرد: برنامه ما از همان روز اول این بود که در شرق و مرکز استان، بیمارستانی را برای پذیرش این نوع بیماران ایجاد کنیم که در این برهه زمانی با توجه به تعداد بیماران از توان دانشگاه علوم پزشکی خارج بود و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که در هر بیمارستان بخش ایزوله در ساختمانی جدا ایجاد شود و ساختمان دکتر شریف در بیمارستان پنج آذر گرگان یکی از این بخش‌ها بوده که 78 تخت دارد.

فاضل افزود: 30 مورد آزمایش کرونا به تهران ارسال شده که جواب سه مورد به دست‌مان رسیده که یک مورد مثبت اعلام شد و این بیمار مرد 45 ساله‌ای است که حال عمومی خوبی دارد و پس از پنج روز بستری مرخص شد، تمهیدات اولیه اندیشیده شد و با خانواده این بیمار تماس گرفتیم و توضیحات لازم را در خصوص ناقل بودن این بیمار اعلام کردیم.

فاضل با بیان اینکه پزشکان و پرستاران استان در حال ایثار و از خودگذشتگی هستند، گفت: در پرداخت مطالبات آنان تاخیر داشته‌ایم که من باید عذرخواهی کنم، با این وجود پزشکان و پرستاران ما جان خود را کف دست گذاشته‌اندو در چند روز اخیر سه متخصص ما به بیماری حاد تنفسی مبتلا شدند، اما دست از خدمت برنداشنند.

وی با اشاره به کم و کاستی‌ها در بخش پیشگیری از بیماری کرونا خاطرنشان کرد: ماسک مخصوص با ماسک ساده تفاوت دارد و همکاران ما هم گلایه‌هایی در این خصوص داشتند، روز دوشنبه پارت اول کمک‌های وزارت بهداشت شامل 10 هزار ماسک مخصوص به استان رسید و پارت دوم هم قرار است ارسال شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه بیماری کرونا دارو و واکسن خاصی برای درمان ندارد، بیان داشت: این ویروس جدید بوده و ما با اتفاق تازه‌ای مواجه شده‌ایم و کیت‌های تشخیصی به تازگی وارد کشور شده است، با توجه به قدرت سرایت این ویروس و دوره طولانی آن باید همه را ناقل فرض کنیم و بلافاصله دست‌ها را شست‌وشو دهیم.

فاضل افزود: خیلی از بیماران دچار ترس شده‌اند و ما نمی‌توانیم ابتلا به کرونا را در آنها تشخیص دهیم و فقط با آزمایش خون یا عکس از قفسه سینه و سیتی اسکن می‌توانیم تشخیص 80 درصدی داشته باشیم، شایع‌ترین علائم کرونا تب است که به مراحل حاد تنفسی می‌رسد، برخی بیماران هم اسهال و استفراغ دارند و انتقال این بیماری از صفر تا 40 روز است.

وی از ایجاد مرکز کال سنتر در گلستان خبر داد و گفت: ما به عنوان تنها استان در کشور این مرکز را ایجاد کردیم که هم استانی‌ها می‌توانند با شماره 3150 که به 30 خط متصل است ارتباط برقرار کنند و دانشجویان علوم پزشکی به همراه پزشک متخصص به طور شبانه روزی راهنمایی‌های لازم را انجام می‌دهند.

فاضل ادامه داد: در شب نخست راه اندازی مرکز کال سنتر 300 مشاوره داشتیم و هدف از راه اندازی این مرکز، کاهش حضور بیماران در بیمارستان‌ها بوده زیرا با مراجعه و هجوم بیماران به مراکز درمانی قابلیت انتقال افزایش می‌یابد، مرحله نخست درمان‌های حمایتی است و اگر بیمار به مرحله حاد تنفسی برسد اقدامات ویژه انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در تهیه لوازم بهداشتی برای پیشگیری از بیماری کرونا باید از خودگذشتگی کرد، اظهار داشت: نباید همه چیز را فقط برای خودمان بخواهیم، این را بدانیم که ماسک زدن فقط 15 درصد از انتقال بیماری کرونا جلوگیری می‌کند و شست‌وشوی دست‌ها مهم‌تر از هر چیز دیگری است که مردم باید آن را رعایت کنند.

فاضل تصریح کرد: سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت بخشنامه‌ای صادر کرده که فروش ماسک و مواد شوینده در داروخانه‌ها ممنوع است تا با تجمیع این لوازم بهداشتی در وزارت بهداشت نسبت به توزیع آن اقدام شود و خوشبختانه در حال حاضر مشکلی در این خصوص نداریم.

وی ادامه داد: واحدی در شهرک صنعتی آق قلا که 30 درصد مواد شوینده کشور را تولید می‌کند قول داده تولید خود را به سطحی برساند که کمبودی حس نشود و مردم در داروخانه‌های استان به آن دسترسی داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه تمام دستگاه‌های استان برای مقابله با شیوع بیماری کرونا بسیج شده‌اند، گفت: تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها، جشن‌ها، کنسرت‌ها و غیرع دستورالعمل استانداری بود و از مردم استان هم می‌خواهیم که از تجمعات اینچنینی خودداری کنند تا باعث انتقال بیماری کرونا نشود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از نگرانی‌های ما در جلسه ستاد بحران موضوع اطلاع رسانی بود. مردم می‌توانند آمار و اطلاعات لازم را از مراجع رسمی و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان دریافت کنند و با شایعه سازان در فضای مجازی هم برخورد جدی خواهد شد.

انتهای پیام/588/ ت

R41471/P1336/S6,70/CT15

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۵۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان